top of page

Society College is ontstaan vanuit groots denken, dromen en doen. Het is onze missie om een maatschappelijke reserve op te bouwen en de ontwikkeling van individuen en organisaties te faciliteren, om daarmee de samenleving te versterken.

Dit doen we met ons:

Hoofd

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we er elke dag naar streven om de beste versie van onszelf te zijn, maken we daadwerkelijk verschil.

Hart

We geloven dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel en dat contact essentieel is. Vanuit verbondenheid is onze basis wederzijds respect en onze kracht samenwerking vanuit diversiteit.

Handen

We zijn betrokken maatschap-pelijke vormgevers, initiatiefnemers en steken de handen uit de mouwen om verschil te maken in een wereld waarin dat hard nodig is.

Wij vechten voor een wereld waarin iedereen dezelfde kansen krijgt

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Equalture, een tool die organisaties helpt om te werven zonder vooroordelen. Society College is gecertificeerd door Equalture's certificatieprogramma als Pionier, omdat we hebben bewezen dat we ons inzetten om gelijke kansen voor werknemers te verzekeren.

 

Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

Society College Equalture Badge

Gecertificeerd als leider

Ontmoet het team dat zich iedere dag inzet om hun missie te bereiken

HugoSCnew.jpg

Hugo Goedhart

Mede-oprichter

AlfredSCnew.jpg

Alfred van der Klis

Mede-oprichter

EstherSCnew2.jpg

Esther Kruize

People & Culture

VeerleSCnew.jpg

Operations

DaanSCnew.jpg

Productontwikkelaar

ErikHeutsSCnew

Erik Heuts

Hoofdinstructeur SC Training Corps

Veerle van Grafhorst

Daan de Geus

bottom of page