top of page

Werkgevers

Via Society College krijg je toegang tot geselecteerde werkstudenten die verder gaan dan alleen hun ambitie. Zij kiezen voor karaktervorming en burgerschap en stralen dit uit binnen jouw organisatie. Gelijktijdig is het een manier om concreet invulling te geven aan je MVO-beleid.

Het verschil van
Society College

Talent binden

Society College werkt met werkstudenten van alle studie- en maatschappelijke achtergronden. Een diepgaande kennismaking tussen werkstudent en werkgever op de werkplek vergroot de kans op een betere match wanneer de student is afgestudeerd.

Maatschappelijk

Door een partnerschap met Society College aan te gaan maak je het maatschappelijk belang op een geheel nieuwe manier integraal onderdeel van je bedrijfsvoering, talentwerving en bedrijfscultuur. Onze werkstudenten voegen dit verder toe aan de werkcultuur.

Volledig ontzorgd

Society College ontzorgt je volledig door alle randzaken uit handen te nemen. Zo verzorgen wij de werving en selectie van het talent en stimuleren wij zijn/haar ontwikkeling via ons unieke vormingsprogramma. Ook heb je bij ons altijd een vast aanspreekpunt.

Innovatief

Als vernieuwer binnen de verschillende domeinen waar wij in opereren, zoeken wij constant naar mogelijkheden om effectiever, slimmer en efficiënter te werken. Deze innovaties en innovatieve mindset brengen wij mee binnen onze samenwerking met partners.

Kwaliteit geborgd

De kwaliteit van ons programma is gewaarborgd doordat het is doorontwikkeld vanuit het bewezen 'Defensity College'-programma. We bouwen hiermee voort op expertise en processen voor onder anderen werving en selectie, begeleiding en opleiding van de doelgroep.

Een ecosysteem

Grote maatschappelijke verandering realiseer je niet alleen. Om deze reden brengt Society College als private partij individuen en organisaties die het verschil willen maken samen. De activiteiten die wij organiseren voor deze community dragen hieraan bij.

Wij vechten voor een wereld waarin iedereen dezelfde kansen krijgt

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Equalture, een tool die organisaties helpt om te werven zonder vooroordelen. Society College is gecertificeerd door Equalture's certificatieprogramma als Pionier, omdat we hebben bewezen dat we ons inzetten om gelijke kansen voor werknemers te verzekeren.

 

Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

Society College Equalture Badge

Gecertificeerd als leider

01

Aanvraag. Afdelingshoofden binnen jouw organisatie dienen een aanvraag voor een Society College (SC) werkstudent in.

02

Hoe wij de werkplek met jou organiseren

Match. Onze SC Talent Manager verbindt de aanvraag aan een geschikte werkstudent.

03

Kennismaking. De SC Talent Manager organiseert en begeleidt

de kennismaking tussen het afdelingshoofd en de student.

04

Start! Bij een match van twee kanten wordt de start- en einddatum afgesproken. Een gemiddelde werkplek duurt ongeveer 5 maanden.

Ons ecosysteem van partners zet
de maatschappij in beweging

Wij zijn trots op onze partners, publiek en privaat, die met ons het verschil willen maken.

Word partner
en doe mee.

Society College draagt bij aan een weerbaar en veerkrachtig Nederland door het ontwikkelen en uitwisselen van talent en kennis optimaal te faciliteren.
 

*Is een verplicht veld.

Kies een Partnerschap optie

Bedankt! We komen bij je terug.

bottom of page