top of page
Anker MO

Maatschappelijke organisaties

Society College heeft als doel het burgerinitiatief in Nederland samen met maatschappelijke organisaties verder te faciliteren, om op deze manier sociale cohesie en politieke integratie te bevorderen. Talenten van Society College zetten zich daarom als onderdeel van hun vorming in via maatschappelijke organisaties. Dit leidt voor deze organisaties tot verhoogde effectiviteit van de doelbesteding, besparing van wervingskosten en het breed aanspreken van een interessante, diverse doelgroep.

MaatschappelijkeORgs
windows-p74ndnYWRY4-unsplash.jpg

Hoe we werken

Een match met jouw doel

Society College werkt met uiteenlopende maatschappelijke organisaties in Nederland, waarbij verschillende aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. De werkstudent geeft zijn/haar voorkeur op om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Hierdoor weet jij zeker dat je samenwerkt met werkstudenten die affiniteit hebben met jouw doelstellingen.

Reguliere inzet

Als onderdeel van de vorming zetten werkstudenten zich regelmatig in bij aangesloten maatschappelijke organisatie. Als aangesloten partner kan je hierdoor rekenen op een vast aantal beschikbare, gemotiveerde werkstudenten gedurende het jaar.

desola-lanre-ologun-IgUR1iX0mqM-unsplash.jpg
KMAR Paspoort-min.png

Ad-hoc inzet: waar en wanneer dat écht nodig is

Wat de studenten die deelnemen aan het programma van Society College onderscheidt, is dat zij écht het verschil willen maken. In geval van landelijke (nood)situaties kunnen de studenten zich daarom via de SC-app beschikbaar stellen om tijdelijk als hulpkracht in te worden gezet, daar waar en wanneer dit het hardst nodig is. 

Maatschappelijk betrokken.jpg

Waarom Partner Worden

Verhoogde effectiviteit

Via Society College krijg je toegang tot talent dat nieuwe waarde toevoegt binnen jouw organisatie. Society College werkt met talenten van alle studie- en maatschappelijke achtergronden. Zij dragen bij aan de (directe) dienst- en hulpverlening. Daarnaast brengt hun frisse blik kansen voor innovatie.

Verlaagde wervingskosten

Een lidmaatschap van Society College helpt je bij het bereiken van nieuw talent. Society College ontzorgt je daarnaast volledig door alle randzaken in de samenwerking uit handen te nemen door de studenten te werven, selecteren en in dienst te nemen. Hierdoor bespaar je wervingskosten en bereik je een nieuwe, brede, diverse doelgroep. 

Kwaliteit gewaarborgd

De kwaliteit van ons programma is gewaarborgd doordat het is doorontwikkeld vanuit het bewezen Defensity College programma. We bouwen hiermee voort op expertise en processen voor onder anderen werving en selectie, begeleiding en opleiding van de doelgroep. Vanzelfsprekend is de dienstverlening aangepast om passend te zijn bij verschillende soorten organisaties.

Wij vechten voor een wereld waarin iedereen dezelfde kansen krijgt

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Equalture, een tool die organisaties helpt om te werven zonder vooroordelen. Society College is gecertificeerd door Equalture's certificatieprogramma als Pionier, omdat we hebben bewezen dat we ons inzetten om gelijke kansen voor werknemers te verzekeren.

 

Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

Society College Equalture Badge

Gecertificeerd als leider

Word partner
en doe mee.

Society College draagt bij aan een weerbaar en veerkrachtig Nederland door het ontwikkelen en uitwisselen van talent en kennis optimaal te faciliteren.
 

*Is een verplicht veld.

Kies een Partnerschap optie

Bedankt! We komen bij je terug.

bottom of page